Wat is de beste locatie voor een printer op de werkvloer?
Tips & tricks

Wat is de beste locatie voor een printer op de werkvloer?

Als het hoog tijd is om die oude multifunctional te vervangen of je printerpark zelfs volledig te consolideren – want ja, heeft elk eiland nu écht zijn eigen printer nodig? – dan sta je natuurlijk voor heel wat keuzes. Welk merk heb je op het oog? Hoeveel mag de prijs per pagina bedragen? Wil je het toestel integreren in je DMS? Een belangrijke vraag die veel bedrijven zich echter vergeten te stellen, is waar op de werkvloer ze hun gemeenschappelijke multifunctional(s) het beste plaatsen – en de impact van die locatie is groter dan je denkt! Lees hier wat je zeker moet weten.

Bewegen is de boodschap

De beste plaats voor een printer op de werkvloer is zo dicht mogelijk bij de personen die hem het vaakst gebruiken, toch? Niets is minder waar. Nu almaar meer mensen last hebben van aandoeningen die gepaard gaan met langdurig zitten, is het voor werkgevers juist zaak om hun medewerkers te stimuleren om te bewegen. De printer een eindje verderop plaatsen, is alvast een goed begin.

Lekker productief koffiekletsen

Hoewel de meeste kantoren tegenwoordig een open lay-out hebben, zijn vereenzaming en geïsoleerd werken typerende ziektes voor deze tijd. Daarom sporen veel bedrijven hun medewerkers bewust aan tot interactie door de gemeenschappelijke printers te installeren op een locatie die drukbezocht wordt voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een plekje bij de toiletten of vlak bij het koffieapparaat.

De beste locatie voor jouw kantoorprinter(s)

Benieuwd naar de beste locatie voor jóúw printer op kantoor? Laat KYOCERA langskomen voor een vrijblijvende audit. Een KYOCERA-medewerker heeft alle tools om je printerpark grondig door te lichten en neemt interviews af met je medewerkers om hun printgedrag en -behoeften vast te stellen. Zo weet je precies welke printer aan de specifieke wensen van jouw bedrijf beantwoordt én waar je hem uiteindelijk het best laat installeren. Contacteer ons vandaag nog!

Wat je zeker moet gelezen hebben