Wat is de beste zwart-witprinter voor jouw bedrijf? - KYOCERA
Document solutions

Wat is de beste zwart-witprinter voor jouw bedrijf?

Zonder printer draait elk kantoor vierkant. Aangezien je dit leest, is ook jouw onderneming op zoek naar een (nieuwe) printer of misschien zelfs meerdere. Je weet al zeker dat in kleur kunnen printen onnodig is voor jouw bedrijf, en dus ben je op zoek naar een duurzame zwart-witprinter. Maar welk toestel koop je nu het best? Aan aanbod alvast geen gebrek! We stellen je graag enkele van onze beste zwart-witprinters voor, zowel voor kleine als grote ondernemingen.

ECOSYS P3155dn: ideaal om te delen

Vanwege zijn uitzonderlijk lage printkosten is de ECOSYS P3155dn niet voor niets een van onze populairste zwart-witprinters voor kleine, maar ook grote bedrijven. Hij schiet bovendien al na 4,5 seconden in actie en print tot 55 pagina’s per minuut. Deze printer is de ideale afdelingsprinter om te delen met de hele werkvloer, maar biedt ook een handige wachtwoord-functie (privé-afdruk) voor het printen van vertrouwelijke documenten.

Lees ook: Geef pottenkijkers geen kans met ‘follow me’-printing

ECOSYS P2040dn: zwart-witprinter voor kleine bedrijven

Ben je op zoek naar een persoonlijke printer, is je onderneming eerder klein of drukken jouw medewerkers slechts een laag volume af? Dan is de ECOSYS P2040dn de keuze bij uitstek. Ook deze ECOSYS staat garant voor bijzonder lage printkosten. Hij drukt tot 40 pagina’s per minuut af en is uiterst stil – ideaal voor de kleinere werkvloer.

Printer met wifi

Tip: ben je geïnteresseerd in de ECOSYS P2040dn, maar heb je geen bekabelde netwerkaansluiting? De ECOSYS P2040dw werkt op wifi en is het perfecte alternatief.

FS-9530dn: de printpartner voor webshops en meer

Baat je een webshop uit en print je voor elke bestelling graag automatisch een bestelbon of factuur? De FS-9530dn is de geknipte printer voor logistieke processen. Hij is razendsnel en kan zeer grote papiervolumes aan.

Zwart-witprinter kopen? Gratis offerte!

Een zwart-witprinter kopen die duurzaam is én je printkosten tot het absolute minimum herleidt, is door het uitgebreide aanbod geen eenvoudige opgave. Neem gerust contact op met ons om je unieke printbehoeften met ons te bespreken. We stellen je graag enkele printers voor op maat van je bedrijf in een gratis offerte.

Wat je zeker moet gelezen hebben