Scan-oplossingen

Documentscanoplossingen op maat van uw bedrijf

Documentscanoplossingen

KYOCERA Document Solutions Belgium heeft haar aanbod uitgebreid met scanners. De bekroonde toestellen van PFU Fujitsu vormen een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment documentoplossingen. Deze ondersteunen de Managed Document Services (MDS) van de onderneming, die niet alleen de bedrijfsprocessen stroomlijnen, maar ook de productiviteit op een hoger peil tillen en de bedrijfskosten drukken.

Omgevingen waarin veel papier wordt gebruikt, brengen vaak hoge kosten, fouten, compliance-kwesties en problemen met zich mee wanneer oude documenten moeten worden gerecreëerd. Bij de meeste documentopslagsystemen moet zwaar worden geïnvesteerd in servers en apparatuur en moet veel tijd worden besteed aan implementatie, onderhoud en support. Dankzij de vooruitgang die de afgelopen jaren in de scantechniek werd geboekt, kunnen scansoftware en -hardware voortaan moeiteloos in de Cloud worden geïntegreerd. KYOCERA stelt nu opslagoplossingen in de Cloud beschikbaar en biedt zijn klanten daardoor voortaan de mogelijkheid om van fysieke naar Cloud-opslagoplossingen over te stappen.

De uitdagingen voor uw bedrijf

  • Ik wil mijn bedrijfsdocumenten gemakkelijk kunnen opzoeken en sharen.
  • Ik wil mijn bedrijfsprocessen stroomlijnen, vanaf het moment dat documenten worden ontvangen tot ze in onze backoffice worden verwerkt.
  • Ik wil de fysieke opslagruimte die we gebruiken, zoveel mogelijk beperken.
  • Ik moet aan strenge normen op het vlak van veiligheid en compliance voldoen.
  • Ik heb nauwkeurige hoogwaardige gegevens nodig.

De oplossingen van KYOCERA

  • KYOCERA helpt organisaties hun documenten digitaliseren, waardoor gebruikers hun documenten gemakkelijk kunnen zoeken, vinden en sharen.
  • Dankzij de op maat gemaakte workflows kunnen processen in de volledige organisatie snel worden uitgerold.
  • KYOCERA biedt u de mogelijkheid om uw fysieke documenten in gedigitaliseerde archieven om te zetten, waardoor u geen fysieke opslagruimte meer nodig hebt.
  • Met de ruimere documentbeheersoplossingen die KYOCERA u biedt, kunt u gemakkelijk aan compliance- en wettelijke voorschriften voldoen.
  • KYOCERA levert scanoplossingen van de volgende generatie, met een ongeëvenaarde beeldnauwkeurigheid.

Het partnership

PFU Fujitsu is een toonaangevende leverancier van toekomstgerichte scantoestellen die de hoge snelheden en de beeldnauwkeurigheid bieden die nodig zijn om het MDS-aanbod van KYOCERA te ondersteunen. Iedere organisatie is tegenwoordig op zoek naar extra meerwaarde uit haar MDS-investeringen. Men kijkt daarbij verder dan printoplossingen en streeft naar oplossingen zoals de optimalisatie van bedrijfsprocessen, de automatisering van de workflow en de maximalisatie van content management. Onze oplossingen helpen documenten digitaliseren en ze om te zetten in een formaat dat gebruikers toelaat om documenten in een centrale opslagruimte snel terug te vinden, te verzenden en te beheren. Bovendien helpen onze oplossingen de bijbehorende arbeids- en opslagkosten aanzienlijk drukken.
Scannen is een essentiële oplossing die grote en kleine organisaties helpt om de stap van de fysieke naar de virtuele wereld te zetten. Onze klanten streven naar een betere documentstroom en maken daarvoor gebruik van KYOCERA MFP's, specifieke scanners voor 'batch-scannen' of mobiele omgevingen waarmee ze documenten naar een digitale opslagruimte kunnen scannen. Wanneer ze in onze documentoplossingen zoals Scan & Connect van KYOCERA geïntegreerd zijn, spelen deze scanners een grote rol in de verbetering van de documentworkflow.

Download de product datasheets

Persoonlijk & Mobiel

Werkgroep

Professioneel

Netwerk

Scroll to top