USB Kaartlezers

Beveilig en beheers uw output

Voorkom gegevensdiefstal en beperk de toegang tot uw toestellen

Met ons aanbod USB-kaartlezers kunt u de toegang tot uw MFP’s onder controle houden: gebruikers moeten zich immers eerst met behulp van een identificatie-kaart of -badge identificeren voordat het toestel wordt vrijgegeven.

Gebruikers kunnen zich aanmelden met zo ongeveer iedere nabijheidsidentiteitskaart – zelfs met de gewone identificatie-kaart van uw bedrijf. Op basis van de identificatie kunt u afdrukquota’s hanteren en de printkosten heel gemakkelijk onder controle houden. Met deze oplossing kunt u uw documenten ook veel beter beveiligen, aangezien de MFP alleen documenten afdrukt op het moment dat iemand aan het toestel staat om de documenten mee te nemen.

Onze USB-kaartlezers werken met de meeste systemen van KYOCERA – het enige wat u hoeft te doen, is de juiste kiezen voor uw bedrijf!

USB Card Readers Security Process

Business challenges

  • Afgedrukte documenten blijven vaak in printerladen liggen zonder dat iemand in de buurt is – Hoe kan ik mijn documenten tegen gegevensdiefstal beveiligen?
  • We werken met PIN-codes om de toegang tot onze toestellen te controleren, maar dit is niet echt een gebruiksvriendelijke manier van werken – Hoe kan ik het aanmeldingsproces sneller en gemakkelijker laten verlopen?
  • De printkosten onder controle houden is niet eenvoudig – Hoe kan ik ervoor zorgen dat de afdrukquota’s worden nageleefd?

Uw voordelen

  • Beveiliging: het toestel geeft alleen de documenten vrij wanneer de verzender zich met zijn of haar nabijheidsidentiteitskaart op het toestel aanmeldt. Op die manier wordt verspilling tegengegaan en worden de documenten voldoende beveiligd.
  • Gebruiksgemak: één snelle veegbeweging volstaat om het toestel te ontgrendelen.
  • Kostenbeheersing: bekijk gedetailleerde overzichten van de afdrukactiviteiten van iedere gebruiker en stel op een eenvoudige manier verplichte afdrukquota’s in.

Functionaliteiten en specificaties

Het aanbod USB-kaartlezers van KYOCERA werd ontworpen om toestellen van KYOCERA op een naadloze manier in bestaande veiligheidsmaatregelen te integreren.

De gebruiker kan zich na het 'swipen' van zijn identificatie-kaart of -badge aan de kaartlezer aanmelden, van de functies van het toestel gebruikmaken en afgedrukte documenten ophalen. De USB-kaartlezers kunnen worden gebruikt voor plaatselijke authenticatie zonder dat daarvoor extra software hoeft te worden geïnstalleerd of in combinatie met ingebedde en serveroplossingen, waarmee meer geavanceerde functies mogelijk zijn.

  • ‘One for all’: gebruik één identificatie-kaart of -badge voor alle toegangscontrolepunten in uw kantoor.
  • Slechts enkele types USB-kaartlezers: ondersteunt alle courante transpondertechnologieën (d.w.z. Legic, Milfare, HID enz…).
  • Veiligheid: alleen bevoegde personen hebben toegang tot documenten en kunnen die documenten afdrukken en scannen.
  • Flexibiliteit: grote verscheidenheid van interne en externe kaartlezers voor een naadloze integratie met de toestellen.
Scroll to top