Wereldwijde dienstverlening – Lokale aanwezigheid

Wereldwijde dienstverlening - Lokale aanwezigheid


De zoektocht naar kostenbesparingen en naar manieren om zijn activiteiten nog efficiënter te organiseren, stopt uiteraard niet aan de landsgrenzen. Voor ondernemingen die hun documentoutputprocessen en -praktijken op een breed internationaal niveau willen verbeteren, treedt KYOCERA Global Services Division als ‘single point of contact’ voor multinationale klanten op.

Voor iedere organisatie die overweegt om haar documentenomgeving op een wereldwijd niveau te beheren en te optimaliseren, is KYOCERA de ideale keuze. De onderneming wordt immers algemeen erkend als betrouwbare partner voor Managed Document Services (MDS) in alle geledingen van een onderneming.

Als ‘single point of contact’ voor ieder van onze internationale klanten duiden we een heel ervaren en betrouwbare specialist aan, die de opdracht krijgt om een volledig geïntegreerde strategie uit te werken voor het effectieve beheer van uw documentproductie.
Het is hierbij de bedoeling om toesteltechnologie, specifieke bedrijfsapplicaties en een constante dienstverlening nog beter met elkaar te integreren en uw onderneming nog efficiënter te laten werken – en dit alles tegen een aanzienlijk lagere kostprijs.

  • Eén contactpersoon
  • Strategische accountontwikkeling op lange termijn
  • Grotere controle over de kosten wereldwijd
  • Vereenvoudiging van uw activiteiten
  • Volledige transparantie, kortere reactietijden
  • Wereldwijde bereikbaarheid voor specifieke support, waar u zich ook bevindt

Na onderling overleg worden systemen en processen gekozen, die vervolgens worden uitgerold in de respectievelijke landen en regio’s waar u actief bent. In iedere fase garanderen wij u een volledige transparantie op het vlak van de dienstverlening, de leveringstijden en de prijzen. KYOCERA Global Services: het levende bewijs dat de keuze van de juiste partner onbeperkte mogelijkheden kan bieden.

Scroll to top