Het voordeel van KYOCERA

Het voordeel van KYOCERA

Technologie van de toestellen

De bekroonde TASKalfa multifunctionals (MFP’s) en ECOSYS-printers van KYOCERA leveren superieure prestaties en scoren op het vlak van de betrouwbaarheid beter dan de concurrentie. Of u nu op zoek bent naar prachtige kleuren, een scherpe Z/W-weergave of applicaties die de manier veranderen waarop u werkt: wij bieden u een hele reeks voordelen.

Duurzame ‘imaging’ componenten halen de totale kostprijs op een spectaculaire manier naar beneden en bieden gelijktijdig de hoge productiviteit en de uitzonderlijke beeldkwaliteit die uw onderneming vraagt.

KYOCERA streeft er continu naar om zowel op het vlak van de producten als van de dienstverlening de lat voor uitmuntendheid steeds hoger te leggen:

  • Lagere gebruikskosten
  • Bekroonde extreme betrouwbaarheid
  • Gebruiksvriendelijke technologie
  • Milieuvriendelijke toestellen
  • Engagement op het vlak van kwaliteitscontrole
  • Ongeëvenaarde prestaties
  • Hoge standaarden op het vlak van de integriteit.

Klik hier als u meer wilt weten over onze producten.


Productieve bedrijfsapplicaties


Wanneer ze met de HyPAS-applicaties (Hybrid Platform for Advanced Solutions) van KYOCERA worden gecombineerd, bezorgen uw ECOSYS-printers en multifunctionals van KYOCERA u de nodige flexibiliteit waarmee u jobspecifieke taken op een efficiënte en veilige manier kunt beheren.

Klik hier als u meer wilt weten over onze HyPAS bedrijfsapplicaties.

MDS-mogelijkheden

Uniek MDS-proces in 5 fasen

KYOCERA MDS Managed Document Services

KYOCERA beschikt over een grondig inzicht in de technologie van printers en multifunctionals. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren bijna ieder product dat we verkopen. Ons aanbod kleuren- en monochroom-MFP’s worden door geen enkele concurrent geëvenaard op het vlak van de globale betrouwbaarheid, de duurzaamheid en de betaalbaarheid. Maar onze globale capaciteiten reiken verder dan de technologie van onze toestellen. Ons unieke globale MDS-proces in 5 fasen optimaliseert uw volledige documentproductiesysteem. We voeren een grondige analyse uit van de structuur en de behoeften van uw onderneming en creëren dan op basis van onze bevindingen een uitgebreide en op maat gemaakt pakket van toesteltechnologie, bedrijfsapplicaties en diensten. Het resultaat: minder werklast voor de IT-afdeling, management en facturering vanuit één ‘single source’ en in de meeste gevallen flinke kostenbesparingen.

Klik hier als u meer wilt weten over onze MDS-diensten.

'In-house' document consulting

KYOCERA beschikt over verkooppunten en distributiekanalen in 136 landen, die rechtstreekse support bieden aan klanten en die een uitgebreid assortiment hardware, software en knowhow kunnen aanbieden waarmee u uw documentomgeving kunt optimaliseren.

Bovendien bieden wij onze klanten de geruststelling dat ze samenwerken met een financieel stabiele onderneming met een stevig ‘governance’-systeem.

Langere levensduur en minder afval

Longer life and less waste

Milieuvriendelijke en heel zuinige technologie vormen de basis van het unieke assortiment printers van KYOCERA. Onze bekroonde ECOSYS-technologie staat ook garant voor een uitzonderlijke betrouwbaarheid, een superieure outputkwaliteit en een grote servicevriendelijkheid.

Langere levensduur

ECOSYS-printers zijn uitgerust met een duurzaam beeldvormingssysteem dat gebaseerd is op de gepatenteerde Amorphous Silicon (ASi) en Organic Photoconductor (OPC)-trommels van KYOCERA. Zij kunnen tijdens hun volledige levensduur honderdduizenden afdrukken maken.

Minder afval

Bij traditionele laserprinters zitten de drums in een cartridge, die telkens moet worden vervangen zodra de toner op is. Bij KYOCERA zijn de drums permanent in de toestellen ingebouwd, waardoor er in de loop van de levensduur van de toestellen veel minder afval wordt geproduceerd. Bovendien wordt op deze manier ook de kostprijs voor de consumables beperkt.

'In-house' ontwikkeling en maatwerk-mogelijkheden

In-house development and customization capabilities

De prestaties van de toestellen kunnen verder nog worden verbeterd dankzij HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions), het krachtige platform voor softwareontwikkeling van KYOCERA. HyPAS biedt een hele reeks opties, waardoor uw multifunctionals in ruim aanvaarde softwareapplicaties kunnen worden geïntegreerd en daardoor in zo ongeveer iedere bedrijfsomgeving kunnen worden ingezet.

KYOCERA heeft zich ertoe verbonden om bedrijfsapplicaties op de markt te brengen die naadloos integreren met zijn bekroonde printers en multifunctionals. De apps, die door KYOCERA zelf of door externe leveranciers werden ontwikkeld, laten u toe om uw investeringen in hardware te optimaliseren en perfect af te stemmen op uw bedrijfsbehoeften van vandaag en morgen.

 

Benut het volle potentieel van uw multifunctionals

  • Maximaliseer de mogelijkheden op het vlak van beveiliging, management, productie en accounting
  • Verhoog de productiviteit en de efficiëntie van uw werkplaats

Een benadering vanuit het standpunt van de klant

We approach business from a customer's perspective

KYOCERA is er zich van bewust dat uitmuntende mensen die echt begaan zijn met u, het verschil kunnen maken voor uw succes. Als toonaangevende dienstverlener blijft KYOCERA dan ook in alle omstandigheden zijn eigen bedrijfsfilosofie trouw: “Als we goed werk willen leveren, moeten we beslissingen nemen vanuit het standpunt van anderen en niet van onszelf.”

Op basis van deze filosofie voelt iedere medewerker in het bedrijf zich verantwoordelijk om alles vanuit het standpunt van de klanten te bekijken en om een inzicht te krijgen in hun unieke doelstellingen en bedrijfsuitdagingen. CONTACT!

 

Scroll to top