KYOCERA HyPAS

Het HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions)-softwareplatform van KYOCERA breidt de kerncapaciteiten van uw MFP uit tot eenvoudige touchscreen-handelingen waarmee u uw unieke behoeften op het vlak van de workflow kunt aanpakken.

Wanneer u optimaal gebruikmaakt van deze technologie, kunt u papieren documenten op een rendabele manier in een efficiënte digitale workflow opnemen, waarmee u kosten kunt drukken, processen kunt beveiligen en een voorsprong kunt nemen op de concurrentie.

UW VOORDELEN MET KYOCERA HyPAS:

Business Manager and CFOs

Business Managers en CFOs

  • Stemt MFP-technologie af op bedrijfsdoelstellingen, zodat aan de dringendste behoeften kan worden voldaan en waardoor een snelle return on investment (ROI) gegarandeerd is.
  • Beschermt intellectuele eigendom en helpt voldoen aan strenge compliance-eisen (bv. HIPAA en Sarbanes-Oxley).
  • Lage implementatiekosten; in de meeste gevallen moet voor de invoering van HyPAS bedrijfsapplicaties geen serverhardware of -software worden aangeschaft.
IT-Professionals

IT Professionals

  • Laat u toe om bestaande IT-infrastructuur, bedrijfsapps en databases nog beter te benutten.
  • Schaalbaarheid; MFP's passen zich aan de veranderende workflow en netwerkomgevingen aan.
  • Helpt u om controle te behouden over de integriteit en de veiligheid van documenten, toestellen en netwerken.
  • Biedt een duidelijker zicht op gebruik en trends, zodat de workflow in de hele onderneming nog beter kan worden beheerd.
End-User

Eindgebruiker

  • Staat garant voor een superieur gebruiksgemak, met eenvoudige ‘one-touch’ scanfuncties. Dankzij de intuïtieve iconen, knoppen en formuliervelden kunt u nog sneller werken.
  • Bevordert de totale productiviteit en efficiëntie van de werkgroep en stimuleert de gebruiker door het gebruik van een vertrouwd bedieningspaneel.
  • Vergemakkelijkt het delen van informatie en samenwerking zowel plaatselijk als op wereldniveau.

HyPAS-compatibele toestellen

Contacteer ons via https://care.kyoceradocumentsolutions.be, voor de up-to-date lijst van KYOCERA-toestellen die de HyPAS-technologie kunnen gebruiken voor de ontwikkeling en de integratie van strategische bedrijfsoplossingen.

HyPAS Bedrijfsapplicaties

Benut de kracht van de MFP’s van KYOCERA met behulp van bedrijfsapplicaties op maat die uw anders zo complexe workflows in eenvoudige processen omzetten.

HyPAS Developer-programma

Het HyPAS Developer-programma stelt ontwikkelaars uitgebreide tools en support ter beschikking waarmee ze HyPAS-toepassingen kunnen ontwikkelen.

Scroll to top