KX Driver 6

De nieuwe KX DRIVER 6 is niet alleen voorzien van een moderne en intuïtieve grafische gebruikersinterface, maar beschikt ook over nieuwe functionaliteiten.

De driver is compatibel met de 32- of de 64-bit versies van Windows Desktop OS XP, Vista, 7, 8, 8.1 en Server OS 2003, 2008. Daarnaast ondersteunt de driver Windows 64 bit Server OS 2008R2, 2012 en 2012R2 en is hij zowel Windows als Citrix gecertificeerd, waardoor u op een vlotte installatie op de server en een vlotte aansluiting met de pc van de gebruiker kunt rekenen.

Nieuwe functionaliteiten in één oogopslag

  • Nieuwe intuïtieve gebruikersinterface – de nieuwe look van de gebruikersinterface helpt de efficiëntie verhogen doordat er minder moet worden geklikt.
  • Nieuwe bewerking van fonts – versnelt het afdrukproces en fonts in PDF-bestanden kunnen worden gevectoriseerd, waardoor ze verder kunnen worden bewerkt.
  • Nieuwe instellingen voor samenstellen van boekjes – uitgebreide set functionaliteiten biedt meer flexibiliteit bij het samenstellen van boekjes.
  • Melding van een nieuwe taak via e-mail – hierbij verstuurt het toestel een mailbericht naar een vooraf gespecificeerde gebruiker zodra een afdrukopdracht klaar is.
  • Modelondersteuning – ondersteunt de recentste en de oudere modellen van Kyocera.
  • Compatibiliteit met besturingssysteem – Windows 8, Server 2012 en lager.
  • Windows en Citrix gecertificeerd

NIEUWE GEBRUIKERSINTERFACE


De grafische gebruikersinterface werd grondig onder handen genomen en biedt de gebruikers voortaan de mogelijkheid om snel en gemakkelijk selecties te maken en driveropties voor de afdruktoestellen van KYOCERA aan hun wensen aan te passen.

De nieuwe lay-out leidt ook tot een grotere efficiëntie, aangezien de gebruiker minder vaak moet klikken om de afdrukopties te vinden die hij of zij nodig heeft. Alle driveropties zijn voortaan naadloos in één venster geïntegreerd en alle instellingen zijn samengebracht, zodat de gebruikers ze gemakkelijker op de tab kunnen terugvinden.

Met het oog op een maximaal gebruiksgemak in multinationale klantenomgevingen ondersteunt de gebruikersinterface van KX Driver 28 talen.

VERBETERINGEN OP HET VLAK VAN PROFIELFUNCTIONALITEITEN


In een client-serveromgeving worden applicatiegebaseerde afdrukfuncties voortaan op client-pc’s ondersteund.
Gebruikers kunnen nu ook gemakkelijk een keuze maken uit een lijst van vooraf gedefinieerde instellingen. Ze kunnen bijvoorbeeld beslissen om afgedrukte formulieren in Outlook altijd in één of twee kleuren af te drukken of om ppt-documenten altijd in kleuren en met de hoogste kwaliteit af te drukken.

De systeembeheerder kan per gebruiker of per afdeling vooraf bepaalde instellingen kiezen (bv. twee kleuren of spaarmodus standaard).

*Opmerking: applicatiegebaseerd afdrukken wordt omwille van een beperking in het OS niet ondersteund op 64 bit Windows.

KLEURENOPTIMALISATIE

Het is voor iedere onderneming belangrijk dat de bedrijfskleuren op een correcte manier worden afgedrukt. Met behulp van de nieuwe Color Optimizer kunnen gebruikers specifieke afzonderlijke kleuren aanpassen. Deze oplossing past dan niet alle kleuren van een volledig beeld aan, maar wel de pixels in de buurt van de kleurwaarde of kleurruimte die de gebruiker definieert. Gebruikers kunnen niet alleen tot 10 kleuren toevoegen aan iedere aangepaste instelling, maar ze kunnen ook:

  • een instelwaarde toevoegen binnen het kleurenbereik voor de geselecteerde RGB-kleurenruimte;
  • 2 van de 3 parameters (kleurschakering, licht, verzadiging) selecteren om de kleur aan te passen;
  • de instelling voor de ‘kleurreproductie’ is gelinkt met de Imaging-tab van de driver.

 

KX Driver Logo

KX STEP BY STEP VIDEOS

De video’s laten u stap voor stap zien hoe u de volgende functionaliteiten van KX Driver optimaal kunt benutten:

- KX6 E-Mail Print

- KX6 Overview Print

- KX6 Poster Print

Klik op de links hieronder om de videos te bekijken.

Scroll to top