KYOmulticode

FLEXIBEL UNICODES EN BARCODES AFDRUKKEN

Zorg ervoor dat uw onderneming competitief blijft. Met de eenvoudige ‘plug and play’-oplossingen van KYOmulticode krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot afdrukopties voor barcodes, waarmee u de productiviteit van uw kantoor kunt opvoeren. Dankzij KYOmulticode beschikt u over nog meer afdrukopties en kunt u over nog meer fonts beschikken voor uw wereldwijde activiteiten.

SAP ONDERSTEUNENDE OPLOSSING VOOR BARCODE EN MEERTALIGE AFDRUKTAKEN

  • Dankzij KYOmulticode en Barcode Flash kunt u voor het afdrukken van één- en tweedimensionale barcodes de precisie en de lage bedrijfskosten van printers, kopieertoestellen en multifunctionals van KYOCERA optimaal benutten.
  • Door middel van de KYOmulticode flashkaart krijgen printers, kopieertoestellen en multifunctionals van KYOCERA ook extra Unicode multi-byte fontmogelijkheden, zoals vier Andale-fonts voor Japans, Koreaans, vereenvoudigd en traditioneel Chinees en ondersteuning voor alle andere bestaande talen.

KYOmulticode breidt uw afdrukopties uit door barcodefunctionaliteiten en Unicode multi-byte fontmogelijkheden toe te voegen, die aan uw eisen in het kader van uw wereldwijde activiteiten voldoen.

  • Een standaard Unicode-font voor het afdrukken van alle courante talen die in de dagelijkse zakenwereld worden gebruikt.
  • SAP Device Type-ondersteuning voor toestellen van KYOCERA, Unicode en non-Unicode. Afdrukken van barcodes van SAP en andere applicaties.
  • Kan via ‘plug and play’ gemakkelijk in bestaande IT-omgevingen worden geïntegreerd.
  • Uitgebreide compatibiliteit met traditionele applicaties die op de markt verkrijgbaar zijn.
  • Ondersteunt 65 één- en tweedimensionale barcodes, waaronder OCR-A en OCR-B fonts.
  • Ondersteunt de Intelligent Mail® Barcode (IMBC) van US Postal Service.

KYOmulticode werkt met de meeste producten van KYOCERA.
Meer gedetailleerde informatie over ondersteunde barcodes en compatibiliteit van toestellen vindt u in de recentste specificaties.

KYOmulticode en Barcode Flash werken met het volledige productenassortiment van KYOCERA.

Downloads

Gerelateerde solutions

Scroll to top