Managed Document Services

Waar gaat uw geld heen?

Geld wordt op allerlei onzichtbare manieren verkwist: onnodige apparaten, verspilde grondstoffen en inefficiënte machines of dure werknemers die hun waardevolle tijd verkwanselen aan simpele printproblemen. Ook worden er ontelbare uren verspild in de communicatie met allerlei verschillende leveranciers en verkopers.

Met KYOCERA Managed Document Services (MDS) kunt u de opzet van uw volledige documentenoutput optimaliseren. Dankzij ons veelomvattende pakket aan diensten om uw outputbeheer te stroomlijnen, kunnen wij het takenpakket van uw IT-afdeling terugdringen en uw ecologische voetafdruk verminderen.

We doen een nauwkeurige analyse van de structuur en de behoeften van uw bedrijf. Daarna stellen we een gedetailleerd programma samen om uw specifieke knelpunten aan te pakken. De resultaten hiervan zijn echt opmerkelijk: een forse reductie in uw kosten naast waardevolle administratieve voordelen.

Ongeacht de omvang van uw bedrijf – van KYOCERA MDS heeft u profijt.

5 fases

MDS wiel

MDS staat voor Managed Document Services. In vergelijking met MPS (Managed Print Services), optimaliseert MDS uw totale documentoutputproces.

Het MDS wiel illustreert de 5 fases van MDS voor de optimalisatie van het documentoutputproces van uw bedrijf.

 

Scroll to top