Wat is KYOCERA MDS?

MDS staat voor Managed Document Services. MDS gaat verder dan MPS (Managed Print Services) omdat MPS zich uitsluitend richt op de output, terwijl MDS uw gehele documenten-outputproces optimaliseert – van documentenopname tot archiveren, maar ook de werkprocessen, de beveiliging en de effecten voor het milieu.

Deze totaalaanpak maakt van MDS een unieke en essentiële business strategie voor elk bedrijf dat zijn totale potentieel aan kostenreducties wil benutten. De ervaring leert dat MDS feitelijk de outputkosten met ongeveer 30% kan reduceren.

KYOCERA MDS heeft vijf procesfases: assess, ontwerpen, implementeren, beheren en optimaliseren om de outputkosten van uw documenten exact te bepalen. Wij markeren op welke plaatsen er tijd of middelen worden verspild voordat we een op maat gemaakte omgeving creëren om uw totale kosten te reduceren en waarbij tevens de belasting van het milieu wordt verlaagd. Bovendien zijn met KYOCERA MDS alle services ondergebracht bij één dienstenleverancier en zo heeft u een zeer uitgebreid pakket zonder dat u te maken krijgt met de bekende problemen die ontstaan als u allerlei verschillende leveranciers heeft. Ook dat scheelt heel veel tijd.

Samenvattend: KYOCERA MDS stroomlijnt uw outputbeheer, verkleint het takenpakket van uw IT-afdeling en reduceert de ecologische impact van uw printers en uw multifunctionals.

MDS van KYOCERA

Ontdek hoe MDS van KYOCERA u helpt bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Voordelen van MDS

KYOCERA MDS reduceert uw kosten, verlaagt de druk op uw IT-medewerkers en vermindert de ecologische impact.

Meer informatie
Scroll to top