Waarom kiezen voor KYOCERA MDS?

KYOCERA MDS is de ideale partner voor een efficiëntere, voordeligere en milieuvriendelijkere documentenoutput. Het is een totaalproduct dat uw gehele outputproces optimaliseert, van de hardware tot de werkprocessen en de efficiëntie van uw personeel – ongeacht welk merk machine u gebruikt.

KYOCERA heeft een snelle klantenservice die toonaangevend is in de branche: de KYOCERA Help Desk and Remote Monitoring. Voortaan kunt u dus alle noodzakelijke diensten voor uw outputmanagement bij één enkele betrouwbare bron krijgen. Wanneer u ook nog kiest voor KYOCERA hardware en software, geniet u bovendien van de volgende voordelen en zekerheden:

  • KYOCERA printers, kopieerapparaten en multifunctionals staan bekend om hun
    betrouwbaarheid en zuinigheid.
  • KYOCERA softwareapplicaties staan garant voor gestroomlijnde en veilige documenten-
    processen.
  • KYOCERA houdt bij de ontwikkeling van haar producten en technologieën altijd rekening met milieubescherming en het behoud van economische bronnen.
  • KYOCERA biedt u alle nodige expertise die u mag verwachten van een betrouwbare
    servicepartner.

KYOCERA MDS is niet alleen geschikt voor grote internationale ondernemingen. Onze diensten bieden ook flinke voordelen aan kleine en middelgrote bedrijven. We weten zeker dat KYOCERA MDS u zal helpen om ook in uw bedrijf aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

Bovendien geniet u met KYOCERA van alle expertise die u mag verwachten van een betrouwbare hoogwaardige serviceverlener.

Voordelen van MDS

KYOCERA MDS reduceert uw kosten, verlaagt de druk op uw IT-medewerkers en vermindert de ecologische impact.

Meer informatie
Scroll to top