KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS WINT GOOD DESIGN AWARD 2015 VOOR A4 KLEUREN MFP's

8 februari 2016

KYOCERA Document Solutions Inc. kondigt met trots aan dat haar nieuwe A4 kleurenmultifunctionals (MFP’s), de TASKalfa 406ci (40ppm) en TASKalfa 356ci (35ppm), onlangs werden bekroond met de Good Design Award 2015. Deze prijs wordt uitgereikt door het Japan Institute for Design Promotion (JDP), een openbare stichting.

Bij de Good Design Award wordt een totaalevaluatie gemaakt en worden aanbevelingen verstrekt in verband met producten met een superieur design die onze levens, industrieën en maatschappij als een geheel verrijken. Het Good Design Selection System (of G Mark System), de voorloper van de huidige Award, werd in 1957 in het leven geroepen door het Japanse ministerie van internationale handel en industrie (het huidige Japanse ministerie van economie, handel en industrie). Deze instantie is intussen al bijna 60 jaar bij het initiatief betrokken. Voor de recentste editie werden inschrijvingen uit heel uiteenlopende sectoren ontvangen. Winnaars van een Good Design Award mogen het G Mark-symbool gebruiken, dat al meer dan een halve eeuw een teken is van een goed design.

TASKalfa 406ci en 356ci

De TASKalfa 406ci en 356ci werden ontwikkeld voor middelgrote en grote werkgroepen in middelgrote tot grotere ondernemingen. De modellen onderscheiden zich door een betrouwbaar/duurzaam design en meerdere uitbreidingsopties zoals papiertoevoeren en documentafwerkers. De MFP’s bieden dezelfde mogelijkheden als de A3 TASKalfa MFP-serie van KYOCERA met HyPAS™*, een softwareplatform dat door KYOCERA werd ontwikkeld met de bedoeling om het delen van informatie en het stroomlijnen van documentworkflows te bevorderen. Om die reden bieden ze een bredere keuze aan de klanten, die meestal A4-vellen voor hun documenten gebruiken. Het evaluatiecomité van JDP prees de producten in hoge mate omwille van de meerwaarde die ze bieden op het vlak van het gebruikersgemak.

*HyPAS: Hybrid Platform for Advanced Solutions

Stijlvol en modern design

Het imponerende en gelijktijdig stijlvolle en moderne design straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit en voldoet perfect aan de eisen die worden gesteld aan een product dat op de werkplek door meerdere gebruikers kan worden gebruikt. De toestellen zijn uitgevoerd in een combinatie van donkere en diepe kleuren en hebben een eenvoudige vorm waarin verticale/ horizontale lijnen sterk worden beklemtoond.

Begrijpelijk en gebruiksvriendelijk

Het design is gericht op begrijpelijke input/outputhandelingen, die de meest essentiële functies van de machine zijn, en op een betere bruikbaarheid. Om de zichtbaarheid te verbeteren, kozen de ontwerpers voor de zones die in contact komen met originele/ geprinte documenten en voor het bedieningspaneel, voor een zwarte kleur. Deze onderdelen worden omringd door lagen in verschillende kleuren, waardoor de belangrijkste en dagelijks gebruikte onderdelen extra duidelijk tot hun recht komen.

Uw plaatselijke verdeler of agent kan u meer vertellen over de beschikbaarheid van de producten in uw regio. U vindt ook meer informatie op www.kyoceradocumentsolutions.be en op www.g-mark.org.

 Bekijk de productvideo op YouTube.Scroll to top