Despec Benelux & France is nieuwe distributiepartner van KYOCERA

16 januari 2019

KYOCERA Document Solutions Belgium kondigt vandaag de start van haar samenwerking aan – per 1 januari 2019 - met een nieuwe rechtstreekse distributiepartner.

Despec Benelux & France is een gespecialiseerde groothandel en officieel distributeur van printersupplies zoals inkt- en tonercartridges. Despec Benelux & France maakt deel uit van een internationaal bedrijf en is sinds jaren officiële partner van KYOCERA in meerdere Europese landen, maar was dat nog niet in België. Despec heeft meer dan 10.000 referenties op voorraad en verdeelt alle grote Europese merken.

Hendrik De Hertogh, General Manager van KYOCERA Document Solutions Belgium: “Ook via Despec zullen dus voortaan de KYOCERA-consumables worden verdeeld, zowel voor de ECOSYS-modellen als voor het TASKalfa-gamma. (De KYOCERA hardware wordt voorlopig niet aangeboden via deze partner, maar kan op aanvraag.) Dankzij hun belangrijke opslagcapaciteit, kunnen we via partners als Despec onze resellers en klanten een betere en snellere service garanderen op het vlak van supplies. Het moet hen ook aanmoedigen om alle bestellingen, groot en klein, via de officiële kanalen aan te kopen en daar kan een nieuwe distributiepartner zoals Despec toe bijdragen.”  

Despec vervoegt de lijst van de bestaande distributeurs van KYOCERA in de Benelux, met name Ingram Micro, Tech Data en 2BY2.

Op 20 en 21 januari zal Despec Benelux & France aanwezig zijn op de BOSTA Papershow 2019 (stand 6.8) in de Nekkerhal in Mechelen.

Meer informatie over KYOCERA Document Solutions Belgium vindt u via https://www.kyoceradocumentsolutions.be

Meer informatie over Despec Benelux & France is beschikbaar via https://www.despec-benelux.com

 

 Scroll to top