Kyocera Document Solutions onthult een vernieuwde merkidentiteit - in lijn met de visie van het iconisch bedrijf voor de komende jaren

Osaka, Japan: Kyocera Document Solutions Inc. kondigde vandaag een vernieuwing aan van zijn wereldwijde merkidentiteit.

9 april 2019

De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt de groeiende rol die Kyocera Document Solutions speelt in het helpen van klanten om de mogelijkheden te benutten die door de digitale economie worden geboden. Bovendien onderstreept ze de groeiende toewijding van het bedrijf om de klant te helpen met het managen van enorme hoeveelheden documentinformatie, het verzamelen van kennis en het vergroten van de flexibiliteit teneinde de bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.

De kerngedachte achter de nieuwe merkidentiteit van Kyocera Document Solutions is om verandering mogelijk te maken door kennis aan het werk te zetten.

Deze gedachte drukt de prioriteit van Kyocera Document Solutions uit: het combineren van onze wereldwijde resources in deskundig talent en uitmuntende technologie om hardware, software en oplossingen te integreren. Op die manier worden klanten in staat gesteld hun commerciële potentieel maximaal te benutten. Kyocera bevindt zich in de uitgelezen positie om bedrijven te helpen enorme hoeveelheden informatie rondom hen te benutten om er een concurrentieel voordeel uit te halen.

Zoals het sinds de oprichting heeft gedaan, plaatst Kyocera menselijke banden aan de basis van het management. Een uitgebreide reeks communicatiemiddelen, waaronder visuele gebaren in een handgeschreven stijl, unieke grafische pictogrammen en een gedurfd nieuw kleurenpalet; ze weerspiegelen de combinatie van de menselijke en de technologische middelen die samen uitmunten in het ontwerp van totaaloplossingen voor documenten.

Samen vormen deze elementen een intentieverklaring voor wat Kyocera Document Solutions de komende jaren is en zal worden: een innovatief bedrijf, verenigd in zijn inspanningen over de hele wereld, dat actief samenwerkt met zijn partners en klanten om mensen te helpen en bedrijven te ondersteunen om in de toekomst sterk te staan.Scroll to top