KYOCERA Service

WE BEKIJKEN JE BUSINESS VANUIT IEDERE HOEK

Wanneer u kantoormachines en software aanschaft van KYOCERA, krijgt u meer dan een doos met materiaal. Onze diensten beperken zich niet tot onze service-afdeling.  Voor ons is service een mentaliteit. Het betekent de flexibiliteit te hebben over al onze departementen heen om aan de individuele noden van uw organistaie te kunnen voldoen. We bekijken uw behoeften op het vlak van kantoorbeheer vanuit elke oogpunt om u in staat te stellen een maximale efficiëntie te bereiken binnen uw specifieke kantooromgeving. Deze holistische en flexibele aanpak garandeert ook dat iedere KYOCERA-machine standaard wordt geleverd met een ‘menselijke interface’ om u aan de slag te helpen en dat ook zo te houden.

ONZE SERVICE BEGINT LANG VÓÓR U AANKOOPT

Bij KYOCERA draait service niet alleen om het leveren en onderhouden van materiaal. Onze technici, dealers en service partners engageren zich om uw workflow te begrijpen en op die manier u van een flexibel productaanbod te kunnen voorzien dat perfect past bij uw bedrijf, ongeacht de grootte ervan. Diezelfde flexibility is inbegrepen in ons service-aanbod, dat ook op uw individuele noden wordt afgestemd. En dat is slechts het begin.

WE ZIJN ER WANNEER U ONS NODIG HEBT

Volgens KYOCERA’s filosofie moeten uw business en onze diensten hand-in-hand gaan. Onze professionele telefoonsupport en uitgebreide websupport zijn er voor u en garanderen dat u de ondersteuning krijgt op maat van uw behoeften. En ongeacht hoe goed alles verloopt, zijn wij ervan overtuigd dat er steeds ruimte is voor verbetering. Regelmatige testen en enquêtes omtrent klantentevredenheid helpen ons om onze hoge servicestandaarden te behouden en om ze aan te passen aan uw veranderende noden.

CARE - Gebruikersondersteuning

De online service voor directe toegang tot onze support

Een communicatie-platform voor de eindklanten van KYOCERA waar zij online terecht kunnen met al hun vragen en opmerkingen omtrent de services van KYOCERA.

Klik hier voor toegang tot CARE, ons online support platform.

Download de CARE datasheet hier

VERKLARING OMTRENT SPECTRE/MELTDOWN KWETSBAARHEID

Bericht i.v.m. beveiliging BASH "Shellshock"

Gelieve nota te nemen van het beveiligingsbericht m.b.t. BASH "Shellshock".

Bericht i.v.m. beveiliging Cross-Site Scripting

Gelieve nota te nemen van het beveiligingsbericht m.b.t. de Cross-Site Scripting (XXS) kwetsbaarheid in het KYOCERA Command Center van sommige toestellen.

Scroll to top