AirPrint™

Gemakkelijk draadloos printen dankzij AirPrint-ondersteuning

AirPrint is technologie van Apple die u de mogelijkheid biedt om documenten af te drukken vanaf toestellen die met iOS of OS X werken zonder dat u daarvoor specifieke applicaties of drivers hoeft te installeren.

Met AirPrint kunt u de driverless afdrukfuncties van producten met iOS en OS X optimaal benutten om printers van KYOCERA op hetzelfde netwerk te selecteren. Hierdoor kunnen mobiele werknemers snel documenten afdrukken, wat de productiviteit zowel binnen uw organisatie als op verplaatsing ten goede komt. U hoeft immers geen bestanden en bijlagen per mail op te sturen naar iemand die op het netwerk aangesloten is, zodat hij de documenten kan afdrukken. Bovendien helpt AirPrint de werkdruk op de IT-afdeling verlichten, doordat die medewerkers minder applicatiedownloads en printdrivers moeten beheren. Ten slotte kunt u met deze oplossing beter taken beheren in wachtrijen.

AirPrint werkt naadloos met een groot aantal apps van Apple, waaronder Safari, Mail, iPhoto, iWorks en PDF in iBooks. Naast de apps van Apple ondersteunen ook veel andere apps de AirPrint-technologie.

Check hier de Airprint-compatibiliteit van uw toestel.

Uw voordelen met AirPrint

  • Niet nodig om een app op het mobiele toestel van Apple te installeren om documenten te kunnen afdrukken.
  • Mogelijkheid om onderweg documenten af te drukken in mobiele omgevingen.
  • Biedt op ieder moment en overal toegang tot documenten en informatie.
  • Geen interventie van de IT-afdeling nodig.
  • Ondersteunt talrijke AirPrint-enabled apps.

AirPrint is een handelsmerk van Apple, Inc.

Scroll to top