Ontdek hier alle kostenfactoren

Ontdek alle kostenfactoren

Materiaal inkopen is een tijdrovende taak. Bovendien wordt deze taak maar al te vaak spontaan uitgevoerd, door verschillende personeelsleden, wanneer voorraden opgeraken. Als de voorraadketen echter niet efficiënt werkt, lopen bedrijven het risico op tijdverlies wanneer de voorraden echt helemaal op raken, of op plaatsgebrek door al te grote bestellingen. Als er geen duidelijk systeem voor voorraadplanning bestaat, verliest goedbetaald personeel kostbare tijd met routineklusjes zoals het bestellen en vervangen van toner.

VERMINDER DE DOWN-TIME EN VERLAAG DE KOSTEN

KYOCERA MDS biedt een breed scala aan efficiënte services voor voorraadmanagement – van geautomatiseerde inkoop tot snelle helpdes-kondersteuning. Ons systeem voor controle op afstand controleert voortdurend al uw verbruiksproducten en bestelt automatisch materiaal bij, voordat de voorraad daadwerkelijk op is.

Met onze proactieve leveringservice zijn uw verbruiksgoederen altijd waar u ze nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt. U vermijdt onnodige hoeveelheden voorraad en bespaart tijd, kosten en moeite.

Voordelen van MDS

KYOCERA MDS reduceert uw kosten, verlaagt de druk op uw IT-medewerkers en vermindert de ecologische impact.

Meer informatie
Scroll to top