Producten

Printers

KYOCERA's complete aanbod betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke netwerklaserprinters wordt zeer op prijs gesteld door de industrie en hoog gewaardeerd door talrijke testorganisaties. Deze printers leveren hoogresolutie-printwerk af met haarfijne tekst en grafische elementen voor gebruik door kleine en grote werkgroepen. De ECOSYS-printers van KYOCERA zijn gebaseerd op een ‘cartridge-vrije’-technologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame printdrum en een uiterst productieve tonercontainer waarmee tegen een lage ‘total cost of ownership’ (TCO) duizenden pagina’s kunnen worden geprint en waardoor weinig routine-interventie is vereist vanwege de gebruiker.

Copiers & multifunctionals

In het segment van de kopieerapparaten en de multifunctionals (MFPs) beschikt KYOCERA over het meest uitgebreide aanbod bekroonde toestellen voor lage tot hoge volumes. Deze copiers met alle mogelijke functionaliteiten kunnen worden uitgebreid met optionele print-, scan- en faxfuncties die de workflow en de efficiëntie van zowel kleine als grote bedrijven verbeteren.

Onze flexibele en gebruiksvriendelijke professionele multifunctionals voeren de productiviteit op met features die perfect op de behoeften van kleine werkgroepen of grote bedrijfsafdelingen inspelen. Ze voeren de dagelijkse print-, kopieer- en faxtaken uit met een maximale productiviteit en kunnen door middel van de vele afwerkingsopties boekjes en verslagen samenstellen met een professionele kwaliteit.

Modern documentenbeheer is tegenwoordig zo complex geworden, dat het steeds meer aandacht, tijd en energie van uw administratieve medewerkers vergt. Dat is de reden waarom we de TASKalfa-serie hebben ontwikkeld – een assortiment betrouwbare en gebruiksvriendelijke multifunctionals. TASKalfa-multifunctionals bieden een uitzonderlijke productiviteit door hun uitmuntende snelheid, hun krachtige controllertechnologie en hun professionele voorzieningen.

Kleur

Uw documenten in ongeëvenaarde kleurkwaliteit. Een hoogwaardige kleurenprint kan het verschil maken tussen een doorsnee bedrijfspresentatie en een presentatie die alle aanwezigen weet te overtuigen. Met onze MFPs en PRINTERS kunt u op de meest eenvoudige manier documenten maken met een hoge kleurenvastheid, helderheid en gradatie en kunt u op die manier de look van uw bedrijf snel verbeteren.

Documentoplossingen

KYOCERA Document Solutions, voor een competitief voordeel

KYOCERA Solutions bieden niet alleen software en hardware, maar ook een breed assortiment diensten met een meerwaarde waarmee u uw activiteiten nog beter kunt stroomlijnen. Dit aanbod speelt een essentiële rol in de ondersteuning die u nodig hebt om complexe documentprocessen te verwerken en om documentoplossingen te integreren, te verbeteren en te beheren. Dit is wat we bedoelen met een unieke benadering.

KYOCERA Solutions combineren hoogwaardige hardware, innovatieve software en klantgerichte ondersteuning om oplossingen te bieden voor al uw eisen op het vlak van documentbeheer op kantoor. Zo kunt u zich concentreren op de manier waarop u zich van de concurrentie wilt onderscheiden in plaats van op de manier waarop u uw documentenbeheer onder controle krijgt. 

KYOCERA, de perfecte oplossing, wat ook uw eisen zijn!

Product zoeken

Welke toepassingen verlangt u van één machine?
Zoekt u kleuren of zwart en wit?
Selecteer een gewenste snelheid: Paper Size
Scroll to top